Timpul
este cel care ne presează pe toţi, în zilele astea. Pentru asta, noi am găsit
nişte modalităţi de a salva timp atunci când ne pregătim mâncarea pentru zilele
urmatore.
Vă dăm
câteva exemple, şi nu vă trebuie decât cumpărăturile făcute:
-
Pregătiţi
ouă fierte
sau omletă de
seară şi lăsaţi-o crudă la frigider – câteodată noi o pregătim cu mai multe
legume(ciuperci, ceapă, roşii, ardei gras), astfel nu mai pierdem timp
dimineaţa la ora 6 când mâncăm micul-dejun
-
În
weekend, gătiţi carne pentru 2 zile, de preferat la cuptor sau pe grătar – nu
se strică două zile la frigider!
-
Pentru
salate, tăiaţi mai multe legume şi băgaţi-le la frigider în recipiente
diferite, astfel să vă faceţi propria salată, după preferinţe, în mai puţin de
2 minute
-
Când
vă e poftă de alte legume, mix de legume, cumpăraţi amestecuri congelate, care
se fac rapid pe foc – la tigaie sau la abur
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu