Fructe tropicale (kiwi, mango, papaya, ananas)
-
Alege
fructele moi când sunt apăsate uşor
-
Lasă-le
să se coacă la temperatura camerei, fructele tăiate se ţin până la 3 zile în
frigider, în recipiente închise ermetic
-
Mănâncă-le
la gustare, în salate, sosuri, smoothie
Cartof dulce
-
Cartofi
dulci cu miezul ferm, fără crăpături
-
La
loc răcoros şi uscat, până la 2 săptămâni (a nu se păstra la frigider)
-
Fierţi,
copţi la cuptor
NUCIFERE (MIGDALE, CAJU, ARAHIDE, FISTIC, NUCI)
-
Nuci
preamabalate sau vrac
- LA
LOC RĂCOROS ŞI USCAT, în recipiente cu închidere ermetică până la 6 luni- Mănâncă la gustări, în salate şi alte feluri de mâncare ca sursă de grăsimi
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu